Bridget bezoekt optreden André Hazes

Bridget bezoekt optreden André Hazes

Bridget bezoekt optreden <em>André Hazes</em> Na een kort tripje naar Parijs was het voor André Hazes tijd om weer op te treden. Maar ook in Zaandam, waar hij zijn fans toezong, hoefde hij het niet zonder zijn vriendin Bridget Maasland te doen. In een video die hij op zijn Instagrampagina plaatste is ze kort te zien. Na afloop postte de zanger ook nog een foto waarop hij straalt aan haar zijde. Bekijk ook Ook Anouk mengt zich in ophef Zwarte Piet-foto André Hazes Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland vermaken zich in Parijs Bekijk deze video » Rachel Hazes en Bridget Maasland bellen en appen met elkaar: "Ze is echt leuk" Bekijk deze video »
Show :
Bridget bezoekt optreden André Hazes

Na een kort tripje naar Parijs was het voor André Hazes tijd om weer op te treden. Maar ook in Zaandam, waar hij zijn fans toezong, hoefde hij het niet zonder zijn vriendin Bridget Maasland te doen. In een video die hij op zijn Instagrampagina plaatste is ze kort te zien. Na afloop postte de zanger ook nog een foto waarop hij straalt aan haar zijde.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bridget bezoekt optreden André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen