Is Nicolette Kluijver bij de gynaecoloog of is het de halve finale van Expeditie Robinson?

Is Nicolette Kluijver bij de gynaecoloog of is het de halve finale van Expeditie Robinson?

Is <em>Nicolette Kluijver</em> bij de gynaecoloog of is het de halve finale van <em>Expeditie Robinson</em>? Is dit een bezoekje aan de gynaecoloog of zijn het de voorbereidingen voor de halve finale van Expeditie Robinson? Kaj Gorgels legt uit wat voor obstakels er worden klaargezet en wat de kandidaten moeten doen om een plekje in de finale te bemachtigen. Bekijk hierboven het fragment van de Instagram van Expeditie Robinson over de voorbereidingen op de halve finale. Video van zijn kinderen raakt Tom Coronel diep: "Dat zijn mijn allesjes" Bekijk deze video » Tim Coronel kijkt met een lach terug op zijn Expeditie Robinson-tijd Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Akwasi vergeeft Shary-An na stiekeme actie Bekijk deze video » "Ik vind het heel natuurlijk", Eva Koreman schaamt zich niet voor haar okselhaar Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Is Nicolette Kluijver bij de gynaecoloog of is het de halve finale van Expeditie Robinson?

Is dit een bezoekje aan de gynaecoloog of zijn het de voorbereidingen voor de halve finale van Expeditie Robinson? Kaj Gorgels legt uit wat voor obstakels er worden klaargezet en wat de kandidaten moeten doen om een plekje in de finale te bemachtigen.

Bekijk hierboven het fragment van de Instagram van Expeditie Robinson over de voorbereidingen op de halve finale.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Is Nicolette Kluijver bij de gynaecoloog of is het de halve finale van Expeditie Robinson? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen