Samantha Steenwijk over verlies schoonvader: "Het is heel zwaar"

Samantha Steenwijk over verlies schoonvader: "Het is heel zwaar"

<em>Samantha Steenwijk</em> over verlies schoonvader: &quot;Het is heel zwaar&quot; Samantha Steenwijk verloor onlangs haar schoonvader en praat erover met Shownieuws: "Het is heel zwaar, het is klote." KerstDat hij juist in de dagen voor kerst overleed maakt het extra lastig: "We moeten iemand missen aan tafel en dat vind ik vreselijk. We moeten door. Het is zo gek, we moeten allemaal maar blijven lachen op de een of andere manier maar dat is soms wel eens lastig", aldus de zangeres. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2019 Bekijk deze video » Kopspijkers-cabaret met Willem-Alexander, Martien Meiland en Femke Halsema Bekijk deze video » Buienradar: veel regen en kans op windstoten Bekijk deze video »
TV :
Samantha Steenwijk over verlies schoonvader: "Het is heel zwaar"

Samantha Steenwijk verloor onlangs haar schoonvader en praat erover met Shownieuws: "Het is heel zwaar, het is klote."

Kerst
Dat hij juist in de dagen voor kerst overleed maakt het extra lastig: "We moeten iemand missen aan tafel en dat vind ik vreselijk. We moeten door. Het is zo gek, we moeten allemaal maar blijven lachen op de een of andere manier maar dat is soms wel eens lastig", aldus de zangeres. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samantha Steenwijk over verlies schoonvader: "Het is heel zwaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen