Bekijk trailer Homeland seizoen 8 (vanaf 16 februari op NPO 3)

Bekijk trailer Homeland seizoen 8 (vanaf 16 februari op NPO 3)

Bekijk trailer Homeland seizoen 8 (vanaf 16 februari op NPO 3) Begin 2020 gaat het achtste en laatste seizoen van de spannende serie Homeland in première. Het laatste seizoen begint op 9 februari 2020 en zal vanaf 16 februari te zien zijn op NPO 3 en via NPO Start. Het belooft een knallende afsluiter te worden. TerroristenWe kunnen nog één keer meeleven met de getroebleerde hoofdpersoon Carrie Mathison (gespeeld door Claire Danes) en CIA-chef Saul Berenson (Mandy Patinkin). In dit laatste seizoen krijgen ze opnieuw te maken met terroristische dreigingen, en om de terroristen te pakken zullen ze naar het Midden-Oosten moeten afreizen. Als we op de trailer afgaan, lijkt het daar helemaal uit de hand te gaan lopen... Het achtste seizoen van Homeland is vanaf zondag 16 februari 2020 wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Homeland terugkijken bij Gids.tv. Homeland seizoen 7 gemist? Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk trailer Homeland seizoen 8 (vanaf 16 februari op NPO 3)

Begin 2020 gaat het achtste en laatste seizoen van de spannende serie Homeland in première. Het laatste seizoen begint op 9 februari 2020 en zal vanaf 16 februari te zien zijn op NPO 3 en via NPO Start. Het belooft een knallende afsluiter te worden.

Terroristen
We kunnen nog één keer meeleven met de getroebleerde hoofdpersoon Carrie Mathison (gespeeld door Claire Danes) en CIA-chef Saul Berenson (Mandy Patinkin). In dit laatste seizoen krijgen ze opnieuw te maken met terroristische dreigingen, en om de terroristen te pakken zullen ze naar het Midden-Oosten moeten afreizen. Als we op de trailer afgaan, lijkt het daar helemaal uit de hand te gaan lopen...

Het achtste seizoen van Homeland is vanaf zondag 16 februari 2020 wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Homeland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Homeland seizoen 8 (vanaf 16 februari op NPO 3) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV