Wilfred Genee biecht op: "Mijn heftigste ruzie ooit was met Jack Spijkerman"

Wilfred Genee biecht op: "Mijn heftigste ruzie ooit was met Jack Spijkerman"

Wilfred Genee biecht op: "Mijn heftigste ruzie ooit was met Jack Spijkerman" Ook in de radioshow van Veronica Inside werd het succes van de eenmalige terugkeer van Kopspijkers besproken. Al snel ging het gesprek echter over presentator Jack Spijkerman. Wilfred Genee moet bekennen dat hij met Jack Spijkerman zijn heftigste ruzie ooit had. NarcistRick Romijn trapte het gesprek af met een duidelijke uitspraak: "Ik ken geen grotere narcist in de showbusiness dan Jack Spijkerman." Dat gevoel wordt bevestigd door Genee, die met Spijkerman samenwerkte bij Talpa en het waagde een kritische noot bij zijn kijkcijfers te plaatsen. Spijkerman kwam vervolgens schreeuwend de redactie op met de woorden: "Wie denk je wel niet dat je bent, lul! Ik heb de Televizier-Ring gewonnen!" Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven. Kopspijkers keert zaterdag eenmalig terug!: "Het is vooral Jacks feestje" Bekijk deze video » Jack Spijkerman reageert op succes Kopspijkers: 'Betekent niet per se een vervolg' Bekijk deze video » Kopspijkers-cabaret met Willem-Alexander, Martien Meiland en Femke Halsema Bekijk deze video »
Entertainment :
Wilfred Genee biecht op: "Mijn heftigste ruzie ooit was met Jack Spijkerman"

Ook in de radioshow van Veronica Inside werd het succes van de eenmalige terugkeer van Kopspijkers besproken. Al snel ging het gesprek echter over presentator Jack Spijkerman. Wilfred Genee moet bekennen dat hij met Jack Spijkerman zijn heftigste ruzie ooit had.

Narcist
Rick Romijn trapte het gesprek af met een duidelijke uitspraak: "Ik ken geen grotere narcist in de showbusiness dan Jack Spijkerman." Dat gevoel wordt bevestigd door Genee, die met Spijkerman samenwerkte bij Talpa en het waagde een kritische noot bij zijn kijkcijfers te plaatsen. Spijkerman kwam vervolgens schreeuwend de redactie op met de woorden: "Wie denk je wel niet dat je bent, lul! Ik heb de Televizier-Ring gewonnen!"

Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee biecht op: "Mijn heftigste ruzie ooit was met Jack Spijkerman" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV