Samenvatting Ajax - Valencia (Champions League)

Samenvatting Ajax - Valencia (Champions League)

Samenvatting <em>Ajax - Valencia</em> (Champions League) Alle hoogtepunten Ajax - Valencia Live stream Ajax - Valencia (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - Valencia (Champions League) Bekijk deze video » Ajax - Valencia: Dusan Tadic dichtbij openingstreffer Bekijk deze video » Ajax - Valencia 0-1 door Rodrigo Bekijk deze video » Ajax - Valencia: GROTE kans Donny van de Beek! Bekijk deze video » Ajax - Valencia: Ziyech mist dé kans op 1-1! Bekijk deze video » Ajax - Valencia: Paulista krijgt rode kaart na 'kopstoot' Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en Valencia in het laatste groepsduel van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Ajax - Valencia Quincy Promes haalt Ajax - Valencia niet, André Onana kan wel starten Bekijk deze video » Voorbeschouwing Ajax - Valencia: "Dit is de wedstrijd van de waarheid" Bekijk deze video » Opstelling Ajax - Valencia: Martinez in de basis Bekijk deze video » Op dinsdag 10 december speelt Ajax haar laatste groepsduel tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Clément Turpin. AjaxAjax gaat met tien punten aan de leiding in groep H van de Champions League, maar is nog niet verzekerd van overwintering. De Amsterdammers heeft aan een gelijkspel genoeg, maar bij verlies is er ook nog een kleine kans: dan móét Lille winnen van Chelsea. Samenvatting Lille - Ajax (Champions League) Bekijk deze video » ValenciaValencia bezet momenteel de tweede plaats in groep H, maar zou weleens het kind van de rekening kunnen worden. Om overwintering in de Champions League te bewerkstelligen hebben de Spanjaarden theoretisch gezien alleen genoeg aan een overwinning. Samenvatting Valencia - Chelsea (Champions League) Bekijk deze video » Champions LeagueAjax is koploper in Groep H, met twee punten voorsprong op Valencia en Chelsea. De eerste twee in de groep gaan naar de volgende ronde, de achtste finale. De nummer drie gaat door in de Europa League. Lille is met één punt laatste. Opstelling AjaxOnana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Martinez, Alvarez, Van de Beek; Lang, Tadic, Ziyech. Opstelling ValenciaDomenech; Wass, Diakhaby, Gabriel, Gaya; Soler, Coquelin, Parejo, Torres; Gameiro, Rodrigo. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en Valencia in de Champions League.
Voetbal :
Samenvatting Ajax - Valencia (Champions League)

Alle hoogtepunten Ajax - Valencia


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en Valencia in het laatste groepsduel van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Ajax - Valencia


Op dinsdag 10 december speelt Ajax haar laatste groepsduel tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Clément Turpin.

Ajax
Ajax gaat met tien punten aan de leiding in groep H van de Champions League, maar is nog niet verzekerd van overwintering. De Amsterdammers heeft aan een gelijkspel genoeg, maar bij verlies is er ook nog een kleine kans: dan móét Lille winnen van Chelsea.

Valencia
Valencia bezet momenteel de tweede plaats in groep H, maar zou weleens het kind van de rekening kunnen worden. Om overwintering in de Champions League te bewerkstelligen hebben de Spanjaarden theoretisch gezien alleen genoeg aan een overwinning.

Champions League
Ajax is koploper in Groep H, met twee punten voorsprong op Valencia en Chelsea. De eerste twee in de groep gaan naar de volgende ronde, de achtste finale. De nummer drie gaat door in de Europa League. Lille is met één punt laatste.

Opstelling Ajax
Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Martinez, Alvarez, Van de Beek; Lang, Tadic, Ziyech.

Opstelling Valencia
Domenech; Wass, Diakhaby, Gabriel, Gaya; Soler, Coquelin, Parejo, Torres; Gameiro, Rodrigo.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en Valencia in de Champions League.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Ajax - Valencia (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen