Fred van Leer opnieuw in ziekenhuis en cancelt shows: ''foute boel''

Fred van Leer opnieuw in ziekenhuis en cancelt shows: ''foute boel''

<em>Fred van Leer</em> opnieuw in ziekenhuis en cancelt shows: ''foute boel'' Stylist Fred van Leer ligt weer in het ziekenhuis. Dit laat hij weten via een openhartige video op Instagram vanuit zijn ziekhuisbed. Fred werd afgelopen maand met spoed opgenomen in het ziekenhuis en moest onder het mes vanwege een ontsteking in zijn schouders. De stylist wilde zo snel mogelijk weer aan de slag en herstel verliep voorspoedig, maar helaas ging het dinsdagnacht toch mis. ComplicatiesFred had veel last van pijn en kwam erachter dat de wond opnieuw was geopend. Er werd meteen een MRI-scan gemaakt en ''dat was foute boel'', aldus de stylist. De bacterie blijkt hardnekkig en gevaarlijk en Fred moet opnieuw worden geopereerd. Shows worden afgezegd''Helaas heb ik al mijn shows af moeten zeggen tot eind dit jaar.'' Hij baalt er vreselijk van en wil niemand teleurstellen, maar het belangrijkste vindt Fred dat hij weer gezond wordt: ''En daarna zien we wel!'' Bekijk de update van Fred vanuit zijn ziekenhuisbed in de video hierboven. Fred van Leer apetrots op laatste uitverkochte theatershow Bekijk deze video » "Er komt pus uit mijn ogen": Fred van Leer onwijs geschrokken door problemen met gezondheid Bekijk deze video » Fred van Leer boos na operatie aan z'n schouder Bekijk deze video »
Entertainment :
Fred van Leer opnieuw in ziekenhuis en cancelt shows: ''foute boel''

Stylist Fred van Leer ligt weer in het ziekenhuis. Dit laat hij weten via een openhartige video op Instagram vanuit zijn ziekhuisbed. Fred werd afgelopen maand met spoed opgenomen in het ziekenhuis en moest onder het mes vanwege een ontsteking in zijn schouders. De stylist wilde zo snel mogelijk weer aan de slag en herstel verliep voorspoedig, maar helaas ging het dinsdagnacht toch mis.

Complicaties
Fred had veel last van pijn en kwam erachter dat de wond opnieuw was geopend. Er werd meteen een MRI-scan gemaakt en ''dat was foute boel'', aldus de stylist. De bacterie blijkt hardnekkig en gevaarlijk en Fred moet opnieuw worden geopereerd.

Shows worden afgezegd
''Helaas heb ik al mijn shows af moeten zeggen tot eind dit jaar.'' Hij baalt er vreselijk van en wil niemand teleurstellen, maar het belangrijkste vindt Fred dat hij weer gezond wordt: ''En daarna zien we wel!''

Bekijk de update van Fred vanuit zijn ziekenhuisbed in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer opnieuw in ziekenhuis en cancelt shows: ''foute boel'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen