Kelly Weekers en John Ewbank vieren vakantie in een wonderschoon winterlandschap

Kelly Weekers en John Ewbank vieren vakantie in een wonderschoon winterlandschap

<em>Kelly Weekers</em> en <em>John Ewbank</em> vieren vakantie in een <em>wonderschoon winterlandschap</em> Voormalig Miss Nederland Kelly Weekers is samen met John Ewbank op een prachtig winteroord. Speciaal voor je kindIn de bovenstaande video is te zien hoe Kelly Weekers samen met John en haar dochtertje op een rijtuig met rendieren zitten. Kelly geniet van de mooie omgeving maar vindt het erg jammer dat haar dochtertje Scottie slaapt: "Wanneer je activiteiten speciaal voor je kind gaat doen en zij er vervolgens volledig doorheen slaapt. Niks van meegekregen", schrijft het model teleurgesteld bij de video, die ze op Instagram deelt. Bekijk hierboven de video waarin Kelly, John en Scottie voorgetrokken worden door prachtige rendieren. Kelly Weekers adviseert Prinses Amalia fouten te gaan maken: "Daar leer je zoveel van" Bekijk deze video »
Entertainment :
Kelly Weekers en John Ewbank vieren vakantie in een wonderschoon winterlandschap

Voormalig Miss Nederland Kelly Weekers is samen met John Ewbank op een prachtig winteroord.

Speciaal voor je kind
In de bovenstaande video is te zien hoe Kelly Weekers samen met John en haar dochtertje op een rijtuig met rendieren zitten. Kelly geniet van de mooie omgeving maar vindt het erg jammer dat haar dochtertje Scottie slaapt: "Wanneer je activiteiten speciaal voor je kind gaat doen en zij er vervolgens volledig doorheen slaapt. Niks van meegekregen", schrijft het model teleurgesteld bij de video, die ze op Instagram deelt.

Bekijk hierboven de video waarin Kelly, John en Scottie voorgetrokken worden door prachtige rendieren.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kelly Weekers en John Ewbank vieren vakantie in een wonderschoon winterlandschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen