538-dj Daniël Lippens zet zich in voor veiliger verkeer na roekeloos rijgedrag

538-dj Daniël Lippens zet zich in voor veiliger verkeer na roekeloos rijgedrag

538-dj <em>Daniël Lippens</em> zet zich in voor veiliger verkeer na roekeloos rijgedrag Daniël Lippens kwam onlangs in het nieuws vanwege zijn roekeloze rijgedrag, maar gaat zich nu inzetten voor veiliger verkeer. De Radio 538-dj werd door de radiozender geschorst nadat hij zijn rijgedrag livestreamde en kijkers konden zien hoe hij bijvoorbeeld iemand aanreed. Lippens was er helemaal niet bij“Toen ik in de auto zat had ik eigenlijk helemaal niet door wat er precies gebeurde in het verkeer. Dan zie je het terug en denk je: Oja, je bent er eigenlijk helemaal niet bij.” Lippens heeft inmiddels twee rijlessen gevolgd en heeft met onder meer Veilig Verkeer Nederland contact om zich in te zetten voor veiliger verkeer. Bekijk het interview met Daniël Lippens in de video hierboven. Frank Dane over rijgedrag geschorste 538-collega Daniël Lippens: ‘Hartstikke lelijk’ Bekijk deze video » 538-dj Daniël Lippens belt slachtoffer, dat lichtgewond raakte, en maakt excuses Bekijk deze video »
Entertainment :
538-dj Daniël Lippens zet zich in voor veiliger verkeer na roekeloos rijgedrag

Daniël Lippens kwam onlangs in het nieuws vanwege zijn roekeloze rijgedrag, maar gaat zich nu inzetten voor veiliger verkeer. De Radio 538-dj werd door de radiozender geschorst nadat hij zijn rijgedrag livestreamde en kijkers konden zien hoe hij bijvoorbeeld iemand aanreed.

Lippens was er helemaal niet bij
“Toen ik in de auto zat had ik eigenlijk helemaal niet door wat er precies gebeurde in het verkeer. Dan zie je het terug en denk je: Oja, je bent er eigenlijk helemaal niet bij.” Lippens heeft inmiddels twee rijlessen gevolgd en heeft met onder meer Veilig Verkeer Nederland contact om zich in te zetten voor veiliger verkeer.

Bekijk het interview met Daniël Lippens in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 538-dj Daniël Lippens zet zich in voor veiliger verkeer na roekeloos rijgedrag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen