Daniël Lippens over rijgedrag: 'Ik heb opnieuw rijlessen genomen'

Daniël Lippens over rijgedrag: 'Ik heb opnieuw rijlessen genomen'

<em>Daniël Lippens</em> over rijgedrag: 'Ik heb opnieuw rijlessen genomen' Daniël Lippens kwam onlangs zeer negatief in het nieuws. Op een livestream was te zijn dat de 539-dj zeer asociaal rijgedrag vertoonde. Hij reed zelfs een fietser aan. ,,Ik heb opnieuw twee rijlessen gehad met twee instructeurs en dat was eigenlijk best wel leuk en leerzaam." Bekijk de beelden van Shownieuws over Daniël Lippens hierboven. 538-dj Daniël Lippens belt slachtoffer, dat lichtgewond raakte, en maakt excuses Bekijk deze video » 538-dj Daniël Lippens zet zich in voor veiliger verkeer na roekeloos rijgedrag Bekijk deze video »
Entertainment :
Daniël Lippens over rijgedrag: 'Ik heb opnieuw rijlessen genomen'

Daniël Lippens kwam onlangs zeer negatief in het nieuws. Op een livestream was te zijn dat de 539-dj zeer asociaal rijgedrag vertoonde. Hij reed zelfs een fietser aan. ,,Ik heb opnieuw twee rijlessen gehad met twee instructeurs en dat was eigenlijk best wel leuk en leerzaam."

Bekijk de beelden van Shownieuws over Daniël Lippens hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Daniël Lippens over rijgedrag: 'Ik heb opnieuw rijlessen genomen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen