Dochter Piet Paulusma wordt vaste vervanger bij Omroep MAX

Dochter Piet Paulusma wordt vaste vervanger bij Omroep MAX

Dochter <em>Piet Paulusma</em> wordt vaste vervanger bij Omroep MAX Piet Paulusma gaat vanaf januari aan de slag als weerman bij Omroep MAX. En mocht Piet om wat voor reden dan ook de presentatie van het weer niet op zich kunnen nemen, dan heeft hij al een vaste vervanger voor ogen. ‘Dat hebben we afgesproken’“Als ik er niet ben, komt Martje mij vervangen”, vertelt Piet over zijn dochter. “Zo simpel is het, dat hebben we wel afgesproken.” Ook laat de weerman weten dat er bij SBS geen grote afscheidsshow komt, ondanks dat hij hier na 23 jaar het weer presenteren afscheid neemt. Bekijk het interview met Piet Paulusma in de video hierboven. Piet Paulusma over ontslag: "Ik ben niet gaan schoppen en slaan" Bekijk deze video » Piet Paulusma tekent live op tv contract bij Omroep MAX Bekijk deze video »
TV :
Dochter Piet Paulusma wordt vaste vervanger bij Omroep MAX

Piet Paulusma gaat vanaf januari aan de slag als weerman bij Omroep MAX. En mocht Piet om wat voor reden dan ook de presentatie van het weer niet op zich kunnen nemen, dan heeft hij al een vaste vervanger voor ogen.

‘Dat hebben we afgesproken’
“Als ik er niet ben, komt Martje mij vervangen”, vertelt Piet over zijn dochter. “Zo simpel is het, dat hebben we wel afgesproken.” Ook laat de weerman weten dat er bij SBS geen grote afscheidsshow komt, ondanks dat hij hier na 23 jaar het weer presenteren afscheid neemt.

Bekijk het interview met Piet Paulusma in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dochter Piet Paulusma wordt vaste vervanger bij Omroep MAX of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen