Bekijk eerste beelden van Kerst Op Chateau Meiland

Bekijk eerste beelden van Kerst Op Chateau Meiland

Bekijk eerste beelden van <em>Kerst Op Chateau Meiland</em> Tv-kijkend Nederland kan niet meer zonder Chateau Meiland en gelukkig kunnen zij met Kerst ook hun hart ophalen. Want de Meilandjes laten uitgebreid zien hoe zij op het chateau op geheel eigen wijze Kerst vieren. Bekijk alvast de eerste beelden van de nieuwe serie Kerst op Chateau Meiland in de video hierboven. Ongekend succesDe familie Meiland werd het afgelopen tv-seizoen in een klap bekend door de realityserie Chateau Meiland. Kijkers stemden massaal af op het SBS-programma en de serie werd ook nog eens beloond met een Gouden Televizier-Ring. Of de kerstuitzendingen net zo populair zijn, moet vanaf maandag blijken. Bekijk de trailer van Kerst op Chateau Meiland in de video hierboven. Kerst op Chateau Meiland is op 16, 17, 23 december en met een dubbele uitzending op dinsdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Meilandjes hebben spijt van boottrip: "Ik vergeet deze dag heel snel" Bekijk deze video » Montana Meiland over kerstafleveringen Chateau Meiland: "Er gaan dingen fout, drama!" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk eerste beelden van Kerst Op Chateau Meiland

Tv-kijkend Nederland kan niet meer zonder Chateau Meiland en gelukkig kunnen zij met Kerst ook hun hart ophalen. Want de Meilandjes laten uitgebreid zien hoe zij op het chateau op geheel eigen wijze Kerst vieren. Bekijk alvast de eerste beelden van de nieuwe serie Kerst op Chateau Meiland in de video hierboven.

Ongekend succes
De familie Meiland werd het afgelopen tv-seizoen in een klap bekend door de realityserie Chateau Meiland. Kijkers stemden massaal af op het SBS-programma en de serie werd ook nog eens beloond met een Gouden Televizier-Ring. Of de kerstuitzendingen net zo populair zijn, moet vanaf maandag blijken.

Bekijk de trailer van Kerst op Chateau Meiland in de video hierboven.

Kerst op Chateau Meiland is op 16, 17, 23 december en met een dubbele uitzending op dinsdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden van Kerst Op Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV