Handbalsters worden helemaal gek van vreugde na bereiken halve finale

Handbalsters worden helemaal gek van vreugde na bereiken halve finale

<em>Handbalsters</em> worden helemaal gek van vreugde na bereiken <em>halve finale</em> De handbalsters spelen op vrijdag 13 december om 9.30 uur de halve finale van het WK Handbal tegen Rusland. De Nederlandse handbalvrouwen keken gisteren gespannen naar de wedstrijd tussen Noorwegen en Duitsland. Als Duitsland zou winnen, zat het toernooi er voor de dames op. Gelukkig wonnen de Noren de bloedstollende wedstrijd, en dat was reden voor een groot feest in het hotel. De dames gaan compleet uit hun dak. Bekijk de video van de feestende handbalvrouwen hierboven. Samenvatting Nederland - Duitsland (WK Handbal) Bekijk deze video » Samenvatting Denemarken - Nederland (WK Handbal) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Zuid-Korea (WK Handbal) Bekijk deze video »
Sport :
Handbalsters worden helemaal gek van vreugde na bereiken halve finale

De handbalsters spelen op vrijdag 13 december om 9.30 uur de halve finale van het WK Handbal tegen Rusland.

De Nederlandse handbalvrouwen keken gisteren gespannen naar de wedstrijd tussen Noorwegen en Duitsland. Als Duitsland zou winnen, zat het toernooi er voor de dames op. Gelukkig wonnen de Noren de bloedstollende wedstrijd, en dat was reden voor een groot feest in het hotel. De dames gaan compleet uit hun dak.

Bekijk de video van de feestende handbalvrouwen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Handbalsters worden helemaal gek van vreugde na bereiken halve finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen