Samenvatting PSV - Rosenborg (Europa League)

Samenvatting PSV - Rosenborg (Europa League)

Samenvatting <em>PSV - Rosenborg</em> (Europa League) Alle hoogtepunten PSV - Rosenborg PSV - Rosenborg BK 0-1 door Pål André Helland Bekijk deze video » PSV - Rosenborg BK bekijk de 1-1 door Mohamed Ihattaren Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en Rosenborg in de laatste speelronde van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing PSV - Rosenborg Op donderdag 12 december speelt PSV de groepswedstrijd tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion. De wedstrijd begint om 18.55 uur en staat onder leiding van Vitali Meshkov. PSVThuis tegen LASK Linz kwam PSV niet verder dan een gelijkspel, waarna het in de uitwedstrijden tegen LASK en Sporting Lissabon helemaal mis ging.. In Linz werd het 4-1, in Lissabon zelfs 4-0. Hierdoor maakt PSV geen kans meer op overwintering en is de laatste ontmoeting met Rosenborg voor spek en bonen. RosenborgWaar PSV nog speelt om vertrouwen te tanken voor de competitie, staat er voor Rosenborg helemaal niets meer op het spel. De Noorse competitie is bijna twee weken geleden afgelopen en de wedstrijd in Eindhoven betekent de laatste wedstrijd van het seizoen voor de Noren. Europa LeagueDe laatste speelronde van de Europa League is er op of eronder voor de Nederlandse ploegen. AZ is door en speelt tegen en speelt voor groepswinst tegen Manchester United. PSV speelt tegen Rosenborg en is theoretisch gezien uitgeschakeld. Ook voor Feyenoord wordt het, uit tegen Porto, erg lastig. Opstelling PSVUnnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Boscagli; Rosario, Gutierrez, Doan; Ihattaren, Gakpo, Malen. Opstelling RosenborgHansen; Hedenstad, Hovland, Reginiussen, Meling; Jensen, Trondsen, Asen; Adegbenro, Soderlund, Helland. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en Rosenborg in de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting PSV - Rosenborg (Europa League)

Alle hoogtepunten PSV - Rosenborg


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en Rosenborg in de laatste speelronde van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing PSV - Rosenborg

Op donderdag 12 december speelt PSV de groepswedstrijd tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion. De wedstrijd begint om 18.55 uur en staat onder leiding van Vitali Meshkov.

PSV
Thuis tegen LASK Linz kwam PSV niet verder dan een gelijkspel, waarna het in de uitwedstrijden tegen LASK en Sporting Lissabon helemaal mis ging.. In Linz werd het 4-1, in Lissabon zelfs 4-0. Hierdoor maakt PSV geen kans meer op overwintering en is de laatste ontmoeting met Rosenborg voor spek en bonen.

Rosenborg
Waar PSV nog speelt om vertrouwen te tanken voor de competitie, staat er voor Rosenborg helemaal niets meer op het spel. De Noorse competitie is bijna twee weken geleden afgelopen en de wedstrijd in Eindhoven betekent de laatste wedstrijd van het seizoen voor de Noren.

Europa League
De laatste speelronde van de Europa League is er op of eronder voor de Nederlandse ploegen. AZ is door en speelt tegen en speelt voor groepswinst tegen Manchester United. PSV speelt tegen Rosenborg en is theoretisch gezien uitgeschakeld. Ook voor Feyenoord wordt het, uit tegen Porto, erg lastig.

Opstelling PSV
Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Boscagli; Rosario, Gutierrez, Doan; Ihattaren, Gakpo, Malen.

Opstelling Rosenborg
Hansen; Hedenstad, Hovland, Reginiussen, Meling; Jensen, Trondsen, Asen; Adegbenro, Soderlund, Helland.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en Rosenborg in de Europa League.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting PSV - Rosenborg (Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen