Livestream persconferentie Dick Advocaat voor FC Porto - Feyenoord

Livestream persconferentie Dick Advocaat voor FC Porto - Feyenoord

Livestream persconferentie <em>Dick Advocaat</em> voor <em>FC Porto - Feyenoord</em> Op donderdag 12 december speelt Feyenoord een belangrijk duel voor overwintering in de Europa League tegen FC Porto. De Rotterdammers moeten de wedstrijd worden gewonnen om nog kans te maken om door te gaan. Trainer Dick Advocaat en verdediger Eric Botteghin blikken vooruit. JørgensenDe vraag zit hem deze wedstrijd niet zo zeer in het centrum van de verdediging, maar meer in het centrum van de aanval. De onvrede rond spits Nicolai Jørgensen wordt steeds groter. Start Advocaat morgen met Jørgensen of staat Sinisterra weer in de punt van de spits? De wedstrijd FC Porto - Feyenoord is op donderdag 12 december om 21.00 uur te zien op RTL 7 en FOX Sports 2. Kijk hierboven op woensdag 11 december vanaf 19.30 uur LIVE naar de persconferentie van Dick Advocaat voor de wedstrijd FC Porto - Feyenoord. Samenvatting Vitesse - Feyenoord Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? Toto-voorspelling: 'Feyenoord verliest van FC Porto' Bekijk deze video »
Livestream :
Livestream persconferentie Dick Advocaat voor FC Porto - Feyenoord

Op donderdag 12 december speelt Feyenoord een belangrijk duel voor overwintering in de Europa League tegen FC Porto. De Rotterdammers moeten de wedstrijd worden gewonnen om nog kans te maken om door te gaan. Trainer Dick Advocaat en verdediger Eric Botteghin blikken vooruit.

Jørgensen
De vraag zit hem deze wedstrijd niet zo zeer in het centrum van de verdediging, maar meer in het centrum van de aanval. De onvrede rond spits Nicolai Jørgensen wordt steeds groter. Start Advocaat morgen met Jørgensen of staat Sinisterra weer in de punt van de spits?

De wedstrijd FC Porto - Feyenoord is op donderdag 12 december om 21.00 uur te zien op RTL 7 en FOX Sports 2. Kijk hierboven op woensdag 11 december vanaf 19.30 uur LIVE naar de persconferentie van Dick Advocaat voor de wedstrijd FC Porto - Feyenoord.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Livestream persconferentie Dick Advocaat voor FC Porto - Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen