Prinses Amalia zingt de sterren van de hemel in zelfgeschreven musical: "Heel bijzonder"

Prinses Amalia zingt de sterren van de hemel in zelfgeschreven musical: "Heel bijzonder"

<em>Prinses Amalia</em> zingt de sterren van de hemel in <em>zelfgeschreven musical</em>: &quot;Heel bijzonder&quot; Onze kroonprinses Amalia moest er dinsdag aan geloven, toen ging haar zelfgeschreven musical in première. Ze strikte zelfs een BN'er, Trijntje Oosterhuis was in een glitterjurk aanwezig.. "Ze zingt prachtig"Prinses Amalia schreef met haar goede vriend een eigen musical en 10 december beleefde dit uitverkochte spektakel haar première in Den Haag. De hele school van de kroonprinses was aanwezig en natuurlijk ook de koninklijke familie, maar voor de media bleef de deur dicht. Een paar toeschouwers wilde met de media praten over het stuk: "Ze zingt prachtig. De outfits zijn goed. Belichting, alles klopte gewoon", aldus de toeschouwers. Bekijk de RTL Boulevard-video hierboven voor meer details over de zelfgeschreven kerstmusical van prinses Amalia. Prinses Amalia heeft een schoolliefde gevonden en wordt steeds populairder Bekijk deze video » Amalia is 16 en straalt op nieuwe foto die Willem-Alexander maakte Bekijk deze video » Paleis Huis ten Bosch weigert cadeau Amalia Bekijk deze video »
Royals :
Prinses Amalia zingt de sterren van de hemel in zelfgeschreven musical: "Heel bijzonder"

Onze kroonprinses Amalia moest er dinsdag aan geloven, toen ging haar zelfgeschreven musical in première. Ze strikte zelfs een BN'er, Trijntje Oosterhuis was in een glitterjurk aanwezig..

"Ze zingt prachtig"
Prinses Amalia schreef met haar goede vriend een eigen musical en 10 december beleefde dit uitverkochte spektakel haar première in Den Haag. De hele school van de kroonprinses was aanwezig en natuurlijk ook de koninklijke familie, maar voor de media bleef de deur dicht. Een paar toeschouwers wilde met de media praten over het stuk: "Ze zingt prachtig. De outfits zijn goed. Belichting, alles klopte gewoon", aldus de toeschouwers.

Bekijk de RTL Boulevard-video hierboven voor meer details over de zelfgeschreven kerstmusical van prinses Amalia.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prinses Amalia zingt de sterren van de hemel in zelfgeschreven musical: "Heel bijzonder" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV