Beau over invaller Eva Jinek: "Ik denk dat zij er echt vol ingaat"

Beau over invaller Eva Jinek: "Ik denk dat zij er echt vol ingaat"

<em>Beau</em> over invaller <em>Eva Jinek</em>: &quot;Ik denk dat zij er echt vol ingaat&quot; Voor Beau van Erven Dorens is 2019 een bizar jaar. In september start hij met zijn taak om de late night talkshow bij RTL 4 weer tot een succes te maken. Maar aan het eind van het jaar is de vraag: "Gaat hij door?" "Het gaat steeds beter"Beau laat aan RTL Boulevard weten dat de talkshow Beau doorgaat: "Het gaat steeds beter en het is gewoon ontzettend leuk." Maar je mag geen foutje maken, dat vindt hij moeilijk: "Geen druppel drinken, de heletijd op je conditie letten", aldus Beau. Gelukkig kan Beau de komende tijd ook op vakantie want Eva Jinek lost hem komende maanden af: "Ik denk dat zij er ontzettend veel zin in heeft, en dat zij er echt vol ingaat. Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over Beau van Erven Dorens en zijn late night talkshow Beau. Beau van Erven Dorens gaat in januari nieuw "groots" programma presenteren Bekijk deze video » Opvolgers Eva Jinek bekend: Sophie Hilbrand, Tijs van den Brink, Charles Groenhuijsen en anderen Bekijk deze video »
Entertainment :
Beau over invaller Eva Jinek: "Ik denk dat zij er echt vol ingaat"

Voor Beau van Erven Dorens is 2019 een bizar jaar. In september start hij met zijn taak om de late night talkshow bij RTL 4 weer tot een succes te maken. Maar aan het eind van het jaar is de vraag: "Gaat hij door?"

"Het gaat steeds beter"
Beau laat aan RTL Boulevard weten dat de talkshow Beau doorgaat: "Het gaat steeds beter en het is gewoon ontzettend leuk." Maar je mag geen foutje maken, dat vindt hij moeilijk: "Geen druppel drinken, de heletijd op je conditie letten", aldus Beau. Gelukkig kan Beau de komende tijd ook op vakantie want Eva Jinek lost hem komende maanden af: "Ik denk dat zij er ontzettend veel zin in heeft, en dat zij er echt vol ingaat.

Bekijk hierboven het RTL Boulevard-fragment over Beau van Erven Dorens en zijn late night talkshow Beau.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau over invaller Eva Jinek: "Ik denk dat zij er echt vol ingaat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen