Woedende Bridget Maasland in de rechtszaal: "Ik word als sloerie neergezet"

Woedende Bridget Maasland in de rechtszaal: "Ik word als sloerie neergezet"

Woedende Bridget Maasland in de rechtszaal: "Ik word als sloerie neergezet" Sinds bekend werd dat André Hazes en Bridget Maasland een relatie hebben, is het nog geen moment stil geweest rond de twee. Vandaag zaten ze in de rechtszaal vanwege een zaak die Maasland tegen roddelblad Privé. En dat ging er heftig aan toe. "We hadden een leuke avond"Volgens Maasland verspreidt Privé leugens over hun relatie door te zeggen dat de twee al in 2014 een affaire met elkaar hadden. Vandaag geeft Maasland in de rechtszaal toe dat ze "een leuke avond" had met André, maar dat er van de heftige vrijpartij waar Privé over schrijft zeker geen sprake was. "Ik word als sloerie neergezet," zei een woedende Maasland tijdens de zitting. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Bridget Maasland en André Hazes slepen Privé voor rechter: ‘Het is niet waar, kom op!’ Bekijk deze video » Bridget Maasland woest op Privé: Zoon krijgt hele nare berichten over Bridget Bekijk deze video » Evert Santegoeds: "50 mensen zagen Bridget Maasland in 2014 zoenen met André Hazes" Bekijk deze video »
Entertainment :
Woedende Bridget Maasland in de rechtszaal: "Ik word als sloerie neergezet"

Sinds bekend werd dat André Hazes en Bridget Maasland een relatie hebben, is het nog geen moment stil geweest rond de twee. Vandaag zaten ze in de rechtszaal vanwege een zaak die Maasland tegen roddelblad Privé. En dat ging er heftig aan toe.

"We hadden een leuke avond"
Volgens Maasland verspreidt Privé leugens over hun relatie door te zeggen dat de twee al in 2014 een affaire met elkaar hadden. Vandaag geeft Maasland in de rechtszaal toe dat ze "een leuke avond" had met André, maar dat er van de heftige vrijpartij waar Privé over schrijft zeker geen sprake was. "Ik word als sloerie neergezet," zei een woedende Maasland tijdens de zitting.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woedende Bridget Maasland in de rechtszaal: "Ik word als sloerie neergezet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV