Raymond van Barneveld begint aan laatste WK Darts: "Hij is de pionier"

Raymond van Barneveld begint aan laatste WK Darts: "Hij is de pionier"

<em>Raymond van Barneveld</em> begint aan laatste <em>WK Darts</em>: &quot;Hij is de pionier&quot; De carrière van dartlegende Raymond van Barneveld komt binnenkort tot een einde. Zaterdagavond (14 december) zal hij zijn eerste wedstrijd spelen tegen Darin Young. Voor veel dartswatchers betekent het het einde van een tijdperk. "Hij is de pionier." Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts hier. In de video hierboven blikken dartswatchers terug op de carrière van Raymond van Barneveld. Raymond van Barneveld heeft biografie over zijn ‘helse jaar’ niet gelezen Bekijk deze video » Raymond van Barneveld: "Door diabetes heb ik last van koude handen en slecht zicht" Bekijk deze video » Rapper Donnie strijdt in nieuwe Videoland-serie tegen Michael van Gerwen en meer Bekijk deze video »
Darts :
Raymond van Barneveld begint aan laatste WK Darts: "Hij is de pionier"

De carrière van dartlegende Raymond van Barneveld komt binnenkort tot een einde. Zaterdagavond (14 december) zal hij zijn eerste wedstrijd spelen tegen Darin Young. Voor veel dartswatchers betekent het het einde van een tijdperk. "Hij is de pionier."

Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts hier. In de video hierboven blikken dartswatchers terug op de carrière van Raymond van Barneveld.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Raymond van Barneveld begint aan laatste WK Darts: "Hij is de pionier" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen