Illusionist Victor Mids manipuleert de gedachtes van Jeroen Pauw

Illusionist Victor Mids manipuleert de gedachtes van Jeroen Pauw

Illusionist <em>Victor Mids</em> manipuleert de gedachtes van <em>Jeroen Pauw</em> Illusionist Victor Mids probeert de gedachtes van Jeroen Pauw te sturen met behulp van het publiek en zijn regisseur Oscar Verpoort. De bedoeling is dat Jeroen wordt beïnvloed door het woord 'rug'. Dit is een van de experimenten uit Victors nieuwe boek Mindfuck Next Level, maar of deze truc ook lukt in de studio is de vraag. Bekijk het fragment van Pauw hierboven. Pauw is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet de leukste fragment van Pauw terug op Gids.tv. Dennis Weening: "Ik was tijdens Expeditie Robinson zo stoned als een garnaal" Bekijk deze video » Roué Verveer is dol op kerst: "Mensen zijn vergevinsgezind" Bekijk deze video » Carlo Boszhard: "Steeds meer acteurs willen in TV Kantine" Bekijk deze video »
Talkshow :
Illusionist Victor Mids manipuleert de gedachtes van Jeroen Pauw

Illusionist Victor Mids probeert de gedachtes van Jeroen Pauw te sturen met behulp van het publiek en zijn regisseur Oscar Verpoort. De bedoeling is dat Jeroen wordt beïnvloed door het woord 'rug'. Dit is een van de experimenten uit Victors nieuwe boek Mindfuck Next Level, maar of deze truc ook lukt in de studio is de vraag. Bekijk het fragment van Pauw hierboven.

Pauw is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet de leukste fragment van Pauw terug op Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mindf*ck
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Illusionist Victor Mids manipuleert de gedachtes van Jeroen Pauw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen