Shownieuws deelt heftige beelden van operatie Louisa Janssen

Shownieuws deelt heftige beelden van operatie Louisa Janssen

<em>Shownieuws</em> deelt heftige beelden van operatie <em>Louisa Janssen</em> Louisa Janssen is een Nederlandse realityster en zangeres. Louisa is vooral bekend van de series Onze Transgender Liefde en Onze Transgender Bruiloft op TLC. Samen met haar vriend Rowan ging ze openhartig in een gesprek met Shownieuws over haar ingrepen en toekomstplannen. Bekijk hierboven de heftige beelden van de operatie van Lousia Janssen uit Shownieuws. Marijke Helwegen trekt pruik af voor ogen publiek Bekijk deze video » Weg met de grote billen en borsten van Instagramsterren Bekijk deze video » Nederlandse jongen wil Kim Kardashian-kont en laat siliconen inspuiten Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws deelt heftige beelden van operatie Louisa Janssen

Louisa Janssen is een Nederlandse realityster en zangeres. Louisa is vooral bekend van de series Onze Transgender Liefde en Onze Transgender Bruiloft op TLC. Samen met haar vriend Rowan ging ze openhartig in een gesprek met Shownieuws over haar ingrepen en toekomstplannen.

Bekijk hierboven de heftige beelden van de operatie van Lousia Janssen uit Shownieuws.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws deelt heftige beelden van operatie Louisa Janssen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV