Meilandjes zijn in Nederland voor lancering van hun wijn: "La familie Meiland"

Meilandjes zijn in Nederland voor lancering van hun wijn: "La familie Meiland"

<em>Meilandjes</em> zijn in Nederland voor lancering van hun wijn: &quot;<em>La familie Meiland</em>&quot; De familie Meiland doet tijdens de feestdagen voor de verandering eens rustig aan. Er zijn geen gasten in het chateau dus ze kunnen lekker relaxen. "We gaan languit op de bank liggen en tv kijken". La familie MeilandMomenteel is de familie in Nederland voor de lancering van hun eigen wijn. Een goede gelegenheid om met de Meilandjes in Nederland te wijnen. Ook in het chateau drinkt de familie alleen nog hun eigen wijn. "Het gaat als warme broodjes over de toonbank". Bekijk hierboven het hele verslag van de Telegraaf over de familie Meiland. Bekijk eerste beelden van Kerst Op Chateau Meiland Bekijk deze video » Martien Meiland wordt opgewacht door levensgrote wijnfles Bekijk deze video » Familie Meiland brengt eigen wijn uit: ''En hij is goeed!'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Meilandjes zijn in Nederland voor lancering van hun wijn: "La familie Meiland"

De familie Meiland doet tijdens de feestdagen voor de verandering eens rustig aan. Er zijn geen gasten in het chateau dus ze kunnen lekker relaxen. "We gaan languit op de bank liggen en tv kijken".

La familie Meiland
Momenteel is de familie in Nederland voor de lancering van hun eigen wijn. Een goede gelegenheid om met de Meilandjes in Nederland te wijnen. Ook in het chateau drinkt de familie alleen nog hun eigen wijn. "Het gaat als warme broodjes over de toonbank".

Bekijk hierboven het hele verslag van de Telegraaf over de familie Meiland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Meilandjes zijn in Nederland voor lancering van hun wijn: "La familie Meiland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen