Van Barneveld: Het Fenomeen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van Barneveld: Het Fenomeen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van Barneveld: Het Fenomeen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voordat de live-uitzending van het WK darts met Raymond van Barneveld eersterondepartij begint, is de documentaire 'Van Barneveld: Het Fenomeen' te zien op RTL 7. Aan de buis gekluisterdIn 1998 zette Raymond van Barneveld in zijn eentje het darten in Nederland op de kaart. Jarenlang hield hij miljoenen Nederlanders rond de kerstdagen aan de buis gekluisterd en groeide hij uit tot een fenomeen. IcoonBij het aankomende WK neemt hij na een legendarische carrière afscheid van de dartsport. Met vijf wereldtitels en een compleet leger aan fans, verliest de dartswereld een icoon die de sport voor altijd heeft veranderd. In 'Van Barneveld: Het Fenomeen' kijken we met alle hoofdrolspelers terug op de imposante WK-successen van Raymond van Barneveld. Phil TaylorAan het woord onder meer zijn vader, angstgegner Phil Taylor, Michael van Gerwen en vele anderen die getuigen waren van de geboorte van een legende. Live WK dartsVanaf 20:00 uur begint het liveverslag van de avondsessie van het WK darts, met onder anderen Raymond van Barneveld. Bekijk het volledige speelschema van het WK darts.
Uitzending :
Van Barneveld: Het Fenomeen

Voordat de live-uitzending van het WK darts met Raymond van Barneveld eersterondepartij begint, is de documentaire 'Van Barneveld: Het Fenomeen' te zien op RTL 7.

Aan de buis gekluisterd
In 1998 zette Raymond van Barneveld in zijn eentje het darten in Nederland op de kaart. Jarenlang hield hij miljoenen Nederlanders rond de kerstdagen aan de buis gekluisterd en groeide hij uit tot een fenomeen.

Icoon
Bij het aankomende WK neemt hij na een legendarische carrière afscheid van de dartsport. Met vijf wereldtitels en een compleet leger aan fans, verliest de dartswereld een icoon die de sport voor altijd heeft veranderd. In 'Van Barneveld: Het Fenomeen' kijken we met alle hoofdrolspelers terug op de imposante WK-successen van Raymond van Barneveld.

Phil Taylor
Aan het woord onder meer zijn vader, angstgegner Phil Taylor, Michael van Gerwen en vele anderen die getuigen waren van de geboorte van een legende.

Live WK darts
Vanaf 20:00 uur begint het liveverslag van de avondsessie van het WK darts, met onder anderen Raymond van Barneveld. Bekijk het volledige speelschema van het WK darts.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Van Barneveld: Het Fenomeen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV