Bekijk hier de eerste beelden van de finalisten in de Expeditie Robinson finale 2019

Bekijk hier de eerste beelden van de finalisten in de Expeditie Robinson finale 2019

Bekijk hier de eerste beelden van de finalisten in de <em>Expeditie Robinson</em> finale 2019 Zondagavond om 20:00 uur (15 december) is het zover. De finale van Expeditie Robinson. RTL deelt zondagmiddag de eerste beelden van de finalisten in de finale van Expeditie Robinson 2019. Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivillac schreeuwen dat ze klaar zijn voor de strijd. Wie wordt Robinson 2019? Je ziet het vanavond! De finale van Expeditie Robinson zie je vanavond om 20:00 uur bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Finaliste Expeditie Robinson: "Hugo heeft zo lekker gekookt" Bekijk deze video » Finale Maestro: Monic Hendrickx en Lucas Hamming blikken vooruit Bekijk deze video » Expeditie Robinson gaat groots uitpakken met finale show 2019: "3000 man komt er, helemaal vol" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk hier de eerste beelden van de finalisten in de Expeditie Robinson finale 2019

Zondagavond om 20:00 uur (15 december) is het zover. De finale van Expeditie Robinson. RTL deelt zondagmiddag de eerste beelden van de finalisten in de finale van Expeditie Robinson 2019. Eva Cleven, Hugo Kennis en Shary-An Nivillac schreeuwen dat ze klaar zijn voor de strijd. Wie wordt Robinson 2019? Je ziet het vanavond!

De finale van Expeditie Robinson zie je vanavond om 20:00 uur bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de eerste beelden van de finalisten in de Expeditie Robinson finale 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen