Lubach over Marokko: "Hoe gênant is dit"

Lubach over Marokko: "Hoe gênant is dit"

Lubach over <em>Marokko</em>: &quot;Hoe gênant is dit&quot; Bekijk de leukste fragmenten uit deze aflevering Extra lange uitzending Zondag met Lubach voor laatste uitzending: 'Haal meer eten' Bekijk deze video » Lubach over Marokko: "Hoe gênant is dit" Bekijk deze video » Het lukt de Staatssecretaris van Justitie, Ankie Broekers-Knol, maar niet om verhaal te halen over de uitgeprocedeerde asielzoekers die Marokko niet wil terugnemen. Nederland krijgt het land 'niet te pakken". Daar vind Arjen Lubach wat van. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lubach over Marokko: "Hoe gênant is dit"

Bekijk de leukste fragmenten uit deze aflevering

Het lukt de Staatssecretaris van Justitie, Ankie Broekers-Knol, maar niet om verhaal te halen over de uitgeprocedeerde asielzoekers die Marokko niet wil terugnemen. Nederland krijgt het land 'niet te pakken". Daar vind Arjen Lubach wat van.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lubach over Marokko: "Hoe gênant is dit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen