Lubach over burgemeester Utrecht en doventolk

Lubach over burgemeester Utrecht en doventolk

<em>Lubach</em> over burgemeester <em>Utrecht</em> en doventolk Bekijk de leukste fragmenten uit deze aflevering Extra lange uitzending Zondag met Lubach voor laatste uitzending: 'Haal meer eten' Bekijk deze video » Lubach over burgemeester Utrecht en doventolk Bekijk deze video » Deze week verscheen het langverwachte rapport over de tram-aanslag in Utrecht.De persconferentie van burgemeester Jan van Zanen over het rapport werd vertaald door een speciale doventolk. Daar leek Van Zanen alleen niet zoveel vertrouwen in te hebben, want hij deed zijn eigen stunts! Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lubach over burgemeester Utrecht en doventolk

Bekijk de leukste fragmenten uit deze aflevering

Deze week verscheen het langverwachte rapport over de tram-aanslag in Utrecht.De persconferentie van burgemeester Jan van Zanen over het rapport werd vertaald door een speciale doventolk. Daar leek Van Zanen alleen niet zoveel vertrouwen in te hebben, want hij deed zijn eigen stunts!

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lubach over burgemeester Utrecht en doventolk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen