Lubach slacht de Nederlandse Loterij: "Gokje Hoekstra creëert gokverslaving"

Lubach slacht de Nederlandse Loterij: "Gokje Hoekstra creëert gokverslaving"

<em>Lubach</em> slacht de <em>Nederlandse Loterij</em>: &quot;Gokje Hoekstra creëert gokverslaving&quot; Bekijk de leukste fragmenten uit deze aflevering Extra lange uitzending Zondag met Lubach voor laatste uitzending: 'Haal meer eten' Bekijk deze video » Lubach over Marokko: "Hoe gênant is dit" Bekijk deze video » Lubach over burgemeester Utrecht en doventolk Bekijk deze video » Lubach over ouderen en internetbankieren Bekijk deze video » Lubach maakt met Fresku nieuwe Canon van Nederland Bekijk deze video » Lubach slacht de Nederlandse Loterij: "Gokje Hoekstra creëert gokverslaving" Bekijk deze video » Het is weer december en dat betekent: Loterijen! In de reclames van de Bankgiro Loterij, VriendenLoterij en Postcode Loterij shinen verschillende BN'ers. Maar het is niet de grootste loterij van Nederland: dat is namelijk de Nederlandse Staat! Loterijen als de Staatsloterij, Lucky Day, Miljoenenspel, Toto en Krasloten zijn namelijk allemaal van de Nederlandse Staat. Het valt onder het Ministerie van Financiën en daar gaat ook het grootste deel van de winst naartoe. Dit doen ze om op een verantwoorde manier loten te verkopen. Maar ze verkopen wel gewoon loten en dat is eigenlijk een vorm van gokken. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lubach slacht de Nederlandse Loterij: "Gokje Hoekstra creëert gokverslaving"

Bekijk de leukste fragmenten uit deze aflevering

Het is weer december en dat betekent: Loterijen! In de reclames van de Bankgiro Loterij, VriendenLoterij en Postcode Loterij shinen verschillende BN'ers. Maar het is niet de grootste loterij van Nederland: dat is namelijk de Nederlandse Staat!

Loterijen als de Staatsloterij, Lucky Day, Miljoenenspel, Toto en Krasloten zijn namelijk allemaal van de Nederlandse Staat. Het valt onder het Ministerie van Financiën en daar gaat ook het grootste deel van de winst naartoe. Dit doen ze om op een verantwoorde manier loten te verkopen. Maar ze verkopen wel gewoon loten en dat is eigenlijk een vorm van gokken.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Promenade
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lubach slacht de Nederlandse Loterij: "Gokje Hoekstra creëert gokverslaving" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen