Getty Kaspers op Songfestivalfeest: ‘Duncan Laurence had erbij moeten zijn’

Getty Kaspers op Songfestivalfeest: ‘Duncan Laurence had erbij moeten zijn’

Getty Kaspers op Songfestivalfeest: ‘Duncan Laurence had erbij moeten zijn’ Zowel nationale als internationale deelnemers van het Eurovisie Songfestival vierden zondag in Amsterdam een groot Songfestivalfeest. Al was er een grote afwezige: Duncan Laurence, die al een ander optreden had gepland. Getty Kaspers, de vorige Songfestival-winnares, vindt dat de zanger erbij had moeten zijn. “Ik mis Duncan een beetje hier”, zegt Kaspers. “Heel jammer dat hij er niet is.” Bekijk de video over artiesten op het Songfestivalfeestje hierboven. Koos van Plateringen theaters in met We Love Songfestival Bekijk deze video » Songfestival presentatrice Chantal Janzen zingt refrein Arcade: "Wat een kak punt" Bekijk deze video »
Songfestival :
Getty Kaspers op Songfestivalfeest: ‘Duncan Laurence had erbij moeten zijn’

Zowel nationale als internationale deelnemers van het Eurovisie Songfestival vierden zondag in Amsterdam een groot Songfestivalfeest. Al was er een grote afwezige: Duncan Laurence, die al een ander optreden had gepland. Getty Kaspers, de vorige Songfestival-winnares, vindt dat de zanger erbij had moeten zijn. “Ik mis Duncan een beetje hier”, zegt Kaspers. “Heel jammer dat hij er niet is.”

Bekijk de video over artiesten op het Songfestivalfeestje hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Getty Kaspers op Songfestivalfeest: ‘Duncan Laurence had erbij moeten zijn’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV