Spoorloos over Anoi uit Thailand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos over Anoi uit Thailand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos over Anoi uit Thailand gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is Spoorloos weer terug op televisie. Elke maandag rond 20:20 uur op NPO 1 zijn er nieuwe verhalen te zien van bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren, met presentatoren Derk Bolt en Jetske van den Elsen. Eenmalige ontmoetingVanavond het verhaal van Anoi. Zij is geadopteerd uit Thailand en heeft, tijdens een vakantie met haar ouders en zusjes in 1995, een eenmalige en kortstondige ontmoeting met haar biologische moeder gehad. SpijtMeer dan een ongemakkelijk uurtje was het niet en daarna verwaterde het contact snel. Nu heeft Anoi daar spijt van en hoopt ze antwoord op haar vragen te krijgen. Maar heeft moeder de Tsunami van 2004 wel overleefd en is ze nog te vinden? Spoorloos: vader plande ontvoering Birgit Bekijk deze video » Spoorloos: Moeder Borny ziet voor het eerst haar kind Bekijk deze video »
Uitzending :
Spoorloos

Vanaf vanavond is Spoorloos weer terug op televisie. Elke maandag rond 20:20 uur op NPO 1 zijn er nieuwe verhalen te zien van bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren, met presentatoren Derk Bolt en Jetske van den Elsen.

Eenmalige ontmoeting
Vanavond het verhaal van Anoi. Zij is geadopteerd uit Thailand en heeft, tijdens een vakantie met haar ouders en zusjes in 1995, een eenmalige en kortstondige ontmoeting met haar biologische moeder gehad.

Spijt
Meer dan een ongemakkelijk uurtje was het niet en daarna verwaterde het contact snel. Nu heeft Anoi daar spijt van en hoopt ze antwoord op haar vragen te krijgen. Maar heeft moeder de Tsunami van 2004 wel overleefd en is ze nog te vinden?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV