Estavana Polman blij dat ze weer thuis is na winst WK Handbal

Estavana Polman blij dat ze weer thuis is na winst WK Handbal

Estavana Polman blij dat ze weer thuis is na winst WK Handbal Estavana Polman en haar teamgenoten wonnen afgelopen weekend het WK Handbal, maar de sportster is blij dat ze inmiddels weer thuis is en haar dochtertje kan omhelzen. “Ik heb haar gemist. Ik ben blij dat ik weer thuis ben”, aldus de vriendin van Rafael van der Vaart. “Heerlijk. Maar wel met een gouden medaille.” Bekijk het gesprek met Estavana Polman van RTL Boulevard in de video hierboven. Estavana Polman verbluft na winst WK Handbal: 'Ik besef het echt nog niet' Bekijk deze video » Rafael van der Vaart heeft na de WK handbal-overwinning "alleen maar lopen janken" Bekijk deze video »
Sport :
Estavana Polman blij dat ze weer thuis is na winst WK Handbal

Estavana Polman en haar teamgenoten wonnen afgelopen weekend het WK Handbal, maar de sportster is blij dat ze inmiddels weer thuis is en haar dochtertje kan omhelzen. “Ik heb haar gemist. Ik ben blij dat ik weer thuis ben”, aldus de vriendin van Rafael van der Vaart. “Heerlijk. Maar wel met een gouden medaille.”

Bekijk het gesprek met Estavana Polman van RTL Boulevard in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Estavana Polman blij dat ze weer thuis is na winst WK Handbal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV