Boerenprotest: Markt in Gouda staat vol met trekkers

Boerenprotest: Markt in Gouda staat vol met trekkers

Boerenprotest: Markt in <em>Gouda</em> staat vol met trekkers Ook in Gouda laten de boeren van zich horen tijdens de boerenprotesten door het hele land. Een onaangekondigde bezetting van de Markt rond het oude stadhuis zorgde voor een grote verrassing voor de Gouwenaars. 160 trekkersVolgens GoudaFM staan er ongeveer 160 trekkers op de Markt. Een van de boeren noemt het protest "een publieksvriendelijke actie". De boeren willen met deze actie laten zien dat ze duidelijkheid willen en door willen gaan met hun werk, vertelt een ander aan verslaggever Jeroen Buitenhek. KaasmarktDe boeren dreigen ook met een einde aan de wereldberoemde kaasmarkt van Gouda. "Door de regels die op ons afkomen wordt het lastig om goed te kunnen boeren. Dan verdwijnt de echte boerenkaas en ook de kaasmarkt", legt een jonge boer uit voor de camera. Bekijk de reportage van GoudaFM over het boerenprotest in Gouda hierboven. Boerenprotest: Mediapark Hilversum afgezet Bekijk deze video » Boerenprotest zorgt voor drukke ochtendspits Bekijk deze video »
Nieuws :
Boerenprotest: Markt in Gouda staat vol met trekkers

Ook in Gouda laten de boeren van zich horen tijdens de boerenprotesten door het hele land. Een onaangekondigde bezetting van de Markt rond het oude stadhuis zorgde voor een grote verrassing voor de Gouwenaars.

160 trekkers
Volgens GoudaFM staan er ongeveer 160 trekkers op de Markt. Een van de boeren noemt het protest "een publieksvriendelijke actie". De boeren willen met deze actie laten zien dat ze duidelijkheid willen en door willen gaan met hun werk, vertelt een ander aan verslaggever Jeroen Buitenhek.

Kaasmarkt
De boeren dreigen ook met een einde aan de wereldberoemde kaasmarkt van Gouda. "Door de regels die op ons afkomen wordt het lastig om goed te kunnen boeren. Dan verdwijnt de echte boerenkaas en ook de kaasmarkt", legt een jonge boer uit voor de camera.

Bekijk de reportage van GoudaFM over het boerenprotest in Gouda hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boerenprotest: Markt in Gouda staat vol met trekkers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV