8-Jarige Ryan Kaji is de best betaalde YouTuber van 2019

8-Jarige Ryan Kaji is de best betaalde YouTuber van 2019

8-Jarige <em>Ryan Kaji</em> is de <em>best betaalde YouTuber</em> van 2019 Dit is Ryan Kaji en hij heeft dit jaar 26 miljoen dollar verdient met zijn YouTube-kanaal Ryan's World. Hij is daarmee de best betaalde YouTuber van 2019, dit meldt Forbes Magazine, een Amerikaans zakentijdschrift. Bekijk hier de top 10 best betaalde YouTubers van 2019 Te jong?De video's van Ryan worden geproduceerd door zijn ouders. Het gezin verdient geld met advertenties, samenwerkingen met bedrijven en het verkopen van producten onder de naam van hun kind. In Nederland zegt de staatssecretaris dat de regels voor kinderarbeid ook gelden voor jonge YouTubers. Kinderen onder de 13 mogen in principe namelijk niet werken. Bekijk hierboven de NOSStories-video waarin meer wordt verteld over de best betaalde YouTuber van 2019.
Nieuws :
8-Jarige Ryan Kaji is de best betaalde YouTuber van 2019

Dit is Ryan Kaji en hij heeft dit jaar 26 miljoen dollar verdient met zijn YouTube-kanaal Ryan's World. Hij is daarmee de best betaalde YouTuber van 2019, dit meldt Forbes Magazine, een Amerikaans zakentijdschrift.

Bekijk hier de top 10 best betaalde YouTubers van 2019

Te jong?
De video's van Ryan worden geproduceerd door zijn ouders. Het gezin verdient geld met advertenties, samenwerkingen met bedrijven en het verkopen van producten onder de naam van hun kind. In Nederland zegt de staatssecretaris dat de regels voor kinderarbeid ook gelden voor jonge YouTubers. Kinderen onder de 13 mogen in principe namelijk niet werken.

Bekijk hierboven de NOSStories-video waarin meer wordt verteld over de best betaalde YouTuber van 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 8-Jarige Ryan Kaji is de best betaalde YouTuber van 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV