Kijk LIVE naar de finale van Utopia

Kijk LIVE naar de finale van Utopia


Finale Utopia live vanaf 18.00 uur


Utopia, het langstlopende reality-programma ter wereld, stopt na zes jaar. De finale van het programma is komende vrijdag (20 december) vanaf 18.00 uur te zien op SBS 6 en via bovenstaande livestream.

Terwijl er door SBS onafgebroken werd gefilmd moesten de Utopianen op een afgesloten gebied in Laren een alternatieve samenleving bouwen. Min of meer zonder middelen en contact met de buitenwereld. Dat is nogal wat… Maar vanaf deze week kunnen de finalisten weer naar hun vertrouwde omgeving. Na 1554 afleveringen stopt het programma en woensdag verlaten de finalisten het terrein, vrijdag is de laatste uitzending op tv in de vorm van een finale.

Bekijk vanaf 18.00 uur de finale van Utopia via de livestream hierboven.

Kijk LIVE naar de <em>finale</em> van <em>Utopia</em> Finale Utopia live vanaf 18.00 uur Utopia, het langstlopende reality-programma ter wereld, stopt na zes jaar. De finale van het programma is komende vrijdag (20 december) vanaf 18.00 uur te zien op SBS 6 en via bovenstaande livestream. Terwijl er door SBS onafgebroken werd gefilmd moesten de Utopianen op een afgesloten gebied in Laren een alternatieve samenleving bouwen. Min of meer zonder middelen en contact met de buitenwereld. Dat is nogal wat… Maar vanaf deze week kunnen de finalisten weer naar hun vertrouwde omgeving. Na 1554 afleveringen stopt het programma en woensdag verlaten de finalisten het terrein, vrijdag is de laatste uitzending op tv in de vorm van een finale. Bekijk vanaf 18.00 uur de finale van Utopia via de livestream hierboven. Bekijk eerste beelden van finale Utopia 2019 Bekijk deze video » Utopia finale: Franny vindt het vreselijk dat ze naar huis moet: "Ik wilde blijven" Bekijk deze video » Finale Utopia: deze inwoners vielen af Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar de finale van Utopia
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar de finale van Utopia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen