Steekpartij in huis Joodse leider in New York: 5 mensen neergestoken

Steekpartij in huis Joodse leider in New York: 5 mensen neergestoken

Steekpartij in huis Joodse leider in New York: 5 mensen neergestoken In het huis van een Joodse leider in New York zijn vijf mensen neergestoken. Het geweld tegen Joden in New York neemt toe, volgens de politie. Er zijn extra agenten ingezet in Joodse wijken en rondom synagoges. Eerder sloeg een vrouw drie andere vrouwen in het gezicht omdat ze dacht dat ze joods waren. Bekijk de beelden van NOS Stories over de steekpartij in New York hierboven. Beelden 'Namenmonument' voor Holocaustslachtoffers Bekijk deze video » Unieke historische foto van Joodse deportatie Zwolle opgedoken Bekijk deze video »
Nieuws :
Steekpartij in huis Joodse leider in New York: 5 mensen neergestoken

In het huis van een Joodse leider in New York zijn vijf mensen neergestoken. Het geweld tegen Joden in New York neemt toe, volgens de politie. Er zijn extra agenten ingezet in Joodse wijken en rondom synagoges. Eerder sloeg een vrouw drie andere vrouwen in het gezicht omdat ze dacht dat ze joods waren.

Bekijk de beelden van NOS Stories over de steekpartij in New York hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steekpartij in huis Joodse leider in New York: 5 mensen neergestoken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV