Buienradar: "Ronduit regenachtig met stevige wind"

Buienradar: "Ronduit regenachtig met stevige wind"

Het is vrijdag nat en herfstachtig in Nederland. "Daarnaast staat er een stevige wind", aldus RTL-weerman Maurice Middendorp. Met temperaturen tot wel negen graden is het zacht voor de tijd van het jaar: "Het is zeker geen winter en ronduit regenachtig." Vanaf zaterdag laat de zon zich wat vaker zien en wordt het droger. Bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em>: &quot;Ronduit regenachtig met stevige wind&quot; Het is vrijdag nat en herfstachtig in Nederland. "Daarnaast staat er een stevige wind", aldus RTL-weerman Maurice Middendorp. Met temperaturen tot wel negen graden is het zacht voor de tijd van het jaar: "Het is zeker geen winter en ronduit regenachtig." Vanaf zaterdag laat de zon zich wat vaker zien en wordt het droger. Bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Zo begon Piet Paulusma bij Hart van Nederland Bekijk deze video » Piet Paulusma over leven na SBS6: 'Het is ontroerend' Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar: "Ronduit regenachtig met stevige wind"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: "Ronduit regenachtig met stevige wind" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV