Man die mensen neerstak in Parijs is doodgeschoten door politie, bekijk de beelden hier

Man die mensen neerstak in Parijs is doodgeschoten door politie, bekijk de beelden hier

Man die mensen neerstak in <em>Parijs</em> is doodgeschoten door politie, bekijk de beelden hier De man die vrijdagmiddag in Parijs willekeurige mensen neerstak in een park in Parijs, is door de politie doodgeschoten. Op Twitter circuleren beelden waarop de actie van de agenten te zien zou zijn. Zie video hierboven. De man zelf is niet zichtbaar op de beelden. Een van de slachtoffers in het park, een vrouw van ongeveer 50 jaar oud, zou zijn overleden. Bekijk hierboven de video van Het AD met de beelden waarop de actie van de politie te zien zou zijn. Krankzinnige rellen tussen voetbalfans in Parijs, bekijk hier de beelden Bekijk deze video » Notre Dame in Parijs gaat lastig herstel tegemoet Bekijk deze video » Waylon neemt Bibi en kids in privéjet mee naar Parijs Bekijk deze video »
Nieuws :
Man die mensen neerstak in Parijs is doodgeschoten door politie, bekijk de beelden hier

De man die vrijdagmiddag in Parijs willekeurige mensen neerstak in een park in Parijs, is door de politie doodgeschoten.

Op Twitter circuleren beelden waarop de actie van de agenten te zien zou zijn. Zie video hierboven. De man zelf is niet zichtbaar op de beelden. Een van de slachtoffers in het park, een vrouw van ongeveer 50 jaar oud, zou zijn overleden.

Bekijk hierboven de video van Het AD met de beelden waarop de actie van de politie te zien zou zijn.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Man die mensen neerstak in Parijs is doodgeschoten door politie, bekijk de beelden hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen