Kiki Bertens wint van Jastremska op WTA Brisbane: "Opluchting"

Kiki Bertens wint van Jastremska op WTA Brisbane: "Opluchting"

Kiki Bertens wint van <em>Jastremska</em> op WTA Brisbane: &quot;Opluchting&quot; Kiki Bertens speelde op dinsdag haar eerste partij in het enkelspel, tijdens het WTA toernooi van Brisbane. Ze won met 6-4, 1-6 en 6-3 van Dajana Jastremska en reageerde na afloop: "Het is fijn om de eerste wedstrijd van 2020 te winnen, een opluchting." HuwelijkDe tennisster sprak ook over haar huwelijk, dat afgelopen december plaats vond: "Het was het hoogtepunt van het jaar en een prachtige dag met al onze naasten." Bekijk het fragment van FOX Sports hierboven. Bekijk ook Kiki Bertens overweegt oordopjes tegen schreeuwende kinderen Bekijk deze video » Richard Krajicek schat kansen Kiki Bertens hoog in: "Misschien dat 2020 het jaar wordt" Bekijk deze video »
Sport :
Kiki Bertens wint van Jastremska op WTA Brisbane: "Opluchting"

Kiki Bertens speelde op dinsdag haar eerste partij in het enkelspel, tijdens het WTA toernooi van Brisbane. Ze won met 6-4, 1-6 en 6-3 van Dajana Jastremska en reageerde na afloop: "Het is fijn om de eerste wedstrijd van 2020 te winnen, een opluchting."

Huwelijk
De tennisster sprak ook over haar huwelijk, dat afgelopen december plaats vond: "Het was het hoogtepunt van het jaar en een prachtige dag met al onze naasten." Bekijk het fragment van FOX Sports hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens wint van Jastremska op WTA Brisbane: "Opluchting" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV