Bernie Sanders hekelt Donald Trump: "Ik zal alles doen om oorlog met Iran te voorkomen"

Bernie Sanders hekelt Donald Trump: "Ik zal alles doen om oorlog met Iran te voorkomen"

<em>Bernie Sanders</em> hekelt Donald Trump: &quot;Ik zal alles doen om oorlog met Iran te voorkomen&quot; Het conflict tussen Iran en de Verenigde Staten is nog steeds niet geluwd en het is het gesprek van de dag in Amerika. De oanfhankelijke senator Bernie Sanders, die zich in 2020 opnieuw opwerpt als presidentskandidaat, hekelt het beleid van president Donald Trump. Oorlog?De gebeurtenissen in Iran doen Sanders sterk denken aan de oorlogen in Vietnam en Irak, volgens hem twee van de grootste buitenlandbeleid-blunders die Amerika in de recente geschiedenis heeft gemaakt. Volgens Sanders hadden alle kosten van die oorlogen beter geïnvesteerd kunnen worden in infrastructuur, onderwijs, zorg en nog veel meer. "Ik zal alles doen om een oorlog met Iran te voorkomen," aldus Sanders. Bekijk het gesprek van Stephen Colbert met Bernie Sanders hierboven. Bert Koenders over conflict Iran - VS: "Donald Trump wil zijn ballen tonen" Bekijk deze video » Op1: Sadet Karabulut (SP) en Martijn van Helvert (CDA) in debat over Iran Bekijk deze video » Crash Iran: wordt vliegtuig hier neergeschoten? Bekijk de beelden. Bekijk deze video »
Politiek :
Bernie Sanders hekelt Donald Trump: "Ik zal alles doen om oorlog met Iran te voorkomen"

Het conflict tussen Iran en de Verenigde Staten is nog steeds niet geluwd en het is het gesprek van de dag in Amerika. De oanfhankelijke senator Bernie Sanders, die zich in 2020 opnieuw opwerpt als presidentskandidaat, hekelt het beleid van president Donald Trump.

Oorlog?
De gebeurtenissen in Iran doen Sanders sterk denken aan de oorlogen in Vietnam en Irak, volgens hem twee van de grootste buitenlandbeleid-blunders die Amerika in de recente geschiedenis heeft gemaakt. Volgens Sanders hadden alle kosten van die oorlogen beter geïnvesteerd kunnen worden in infrastructuur, onderwijs, zorg en nog veel meer. "Ik zal alles doen om een oorlog met Iran te voorkomen," aldus Sanders.

Bekijk het gesprek van Stephen Colbert met Bernie Sanders hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bernie Sanders hekelt Donald Trump: "Ik zal alles doen om oorlog met Iran te voorkomen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV