Isabelle Brinkman (TMF) mishandeld: "Pijn aan nek aan vanwege het harentrekken"

Isabelle Brinkman (TMF) mishandeld: "Pijn aan nek aan vanwege het harentrekken"

Isabelle Brinkman (<em>TMF</em>) mishandeld: &quot;Pijn aan nek aan vanwege het harentrekken&quot; Isabelle Brinkman, vooral bekend vanwege haar tijd als TMF-vj, is zwaar mishandeld in het bijzijn van haar 9-jarige dochtertje: "Ik heb veel pijn aan mijn nek, omdat die vrouw aan mijn haren trok." AangevallenBrinkman sprak een jongen aan op gedrag dat haar niet zinde waarna ze werd aangevallen door zijn moeder. Het jongetje zou in hun nabijheid vuurwerk hebben afgestoken en het TMF-gezicht en haar dochter kanker toe hebben gewenst. Zij sprak hem vervolgens toe waarna de moeder van het kind haar tegen de grond zou hebben gewerkt en haar zou hebben gestompt en geslagen, aldus het AD. GeëmotioneerdZe is duidelijk geëmotioneerd door wat er allemaal gebeurd is: "Als we echt met zijn allen zo de boel op gaan lossen, waar gaan we dan heen jongens?" Brinkman heeft inmiddels aangifte gedaan tegen de betreffende moeder. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. TMF VJ Isabelle Brinkman heeft op de Eiffeltoren haar top uitgetrokken voor Will Smith Bekijk deze video » Voice-ruzie Lil' Kleine en Anouk: de beelden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Isabelle Brinkman, vooral bekend vanwege haar tijd als TMF-vj, is zwaar mishandeld in het bijzijn van haar 9-jarige dochtertje: "Ik heb veel pijn aan mijn nek, omdat die vrouw aan mijn haren trok."

Aangevallen
Brinkman sprak een jongen aan op gedrag dat haar niet zinde waarna ze werd aangevallen door zijn moeder. Het jongetje zou in hun nabijheid vuurwerk hebben afgestoken en het TMF-gezicht en haar dochter kanker toe hebben gewenst. Zij sprak hem vervolgens toe waarna de moeder van het kind haar tegen de grond zou hebben gewerkt en haar zou hebben gestompt en geslagen, aldus het AD.

Geëmotioneerd
Ze is duidelijk geëmotioneerd door wat er allemaal gebeurd is: "Als we echt met zijn allen zo de boel op gaan lossen, waar gaan we dan heen jongens?" Brinkman heeft inmiddels aangifte gedaan tegen de betreffende moeder. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Isabelle Brinkman (TMF) mishandeld: "Pijn aan nek aan vanwege het harentrekken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV