Wie denk je wel dat je bent gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie denk je wel dat je bent gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie denk je wel dat je bent gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het populair-wetenschappelijke programma Wie denk je wel dat je bent, over tegenstellingen in onze samenleving, gaat het vanavond over de VVD versus GroenLinks. GezelligerZijn VVD'ers echt grotere graaiers, maar ook gezelliger dan GroenLinksers? En wie van deze twee zijn de grotere bangeriken? Daar doen Rob Urgert en Joep van Deudekom in deze aflevering onderzoek naar. Vette vingersOok zoeken ze uit welke technieken mensen gebruiken om stiekem hun vette vingers af te vegen. HilarischIn 'Wie denk je wel dat je bent' wordt onderzoek gedaan naar steeds twee groepen mensen die in de maatschappij recht tegenover elkaar staan. Ze doen wetenschappelijke, maar vaak ook hilarische experimenten, om te kijken hoe deze groepen verschillen. In retrospect is Mark Rutte wel blij met de 100 km/u-maatregel Bekijk deze video » Mark Rutte bij Pauw: "Ik wil absoluut weer lijsttrekker worden" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het populair-wetenschappelijke programma Wie denk je wel dat je bent, over tegenstellingen in onze samenleving, gaat het vanavond over de VVD versus GroenLinks.

Gezelliger
Zijn VVD'ers echt grotere graaiers, maar ook gezelliger dan GroenLinksers? En wie van deze twee zijn de grotere bangeriken? Daar doen Rob Urgert en Joep van Deudekom in deze aflevering onderzoek naar.

Vette vingers
Ook zoeken ze uit welke technieken mensen gebruiken om stiekem hun vette vingers af te vegen.

Hilarisch
In 'Wie denk je wel dat je bent' wordt onderzoek gedaan naar steeds twee groepen mensen die in de maatschappij recht tegenover elkaar staan. Ze doen wetenschappelijke, maar vaak ook hilarische experimenten, om te kijken hoe deze groepen verschillen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie denk je wel dat je bent?
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie denk je wel dat je bent of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen