Kiki Bertens heeft blessure en moet zich afmelden voor WTA-toernooi Adelaide

Kiki Bertens heeft blessure en moet zich afmelden voor WTA-toernooi Adelaide

Kiki Bertens heeft blessure en moet zich afmelden voor WTA-toernooi Adelaide Het tennisseizoen is alweer in volle gang en deze week staat het WTA-toernooi van Adelaide (Australië) op het programma. Helaas zal Neerlands trots Kiki Bertens niet mee kunnen spelen, want ze heeft te veel last van een achillespeesblessure. MelbourneDe huidige nummer tien van de wereld zegt in een persconferentie wat rust te moeten pakken, zodat ze weer helemaal fit is voor het volgende WTA-toernooi in Melbourne. Bertens zegt al vaker last te hebben gehad van deze blessure en ze weet dus hoe ze ermee om moet gaan: meer spelen betekent namelijk meer last. Bekijk het fragment uit de persconferentie van Kiki Bertens hierboven. Richard Krajicek schat kansen Kiki Bertens hoog in: "Misschien dat 2020 het jaar wordt" Bekijk deze video » Kiki Bertens wint van Jastremska op WTA Brisbane: "Opluchting" Bekijk deze video » Kiki Bertens onderuit tegen Osaka op WTA Brisbane Bekijk deze video »
Tennis :
Kiki Bertens heeft blessure en moet zich afmelden voor WTA-toernooi Adelaide

Het tennisseizoen is alweer in volle gang en deze week staat het WTA-toernooi van Adelaide (Australië) op het programma. Helaas zal Neerlands trots Kiki Bertens niet mee kunnen spelen, want ze heeft te veel last van een achillespeesblessure.

Melbourne
De huidige nummer tien van de wereld zegt in een persconferentie wat rust te moeten pakken, zodat ze weer helemaal fit is voor het volgende WTA-toernooi in Melbourne. Bertens zegt al vaker last te hebben gehad van deze blessure en ze weet dus hoe ze ermee om moet gaan: meer spelen betekent namelijk meer last.

Bekijk het fragment uit de persconferentie van Kiki Bertens hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens heeft blessure en moet zich afmelden voor WTA-toernooi Adelaide of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV