Deze acteurs en actrices zijn genomineerd voor een Oscar

Deze acteurs en actrices zijn genomineerd voor een Oscar

Deze acteurs en actrices zijn genomineerd voor een <em>Oscar</em> Vanmiddag werden de Oscarnominaties bekendgemaakt, en ook dit jaar maken verschillende films, filmmakers, acteurs en actrices kans op deze Academy Awards. In 5 Uur Live bespreekt filmkenner Dennis Alink de nominaties. Gaat Joaquin Phoenix winnen?Volgens Alink was het een goed filmjaar en hij zet op een rij welke acteurs en actrices zijn genomineerd voor een Oscar. Hij doet ook een kleine voorspelling en verklapt zijn favorieten, zo denkt Alink dat Joaquin Phoenix en Renée Zellweger kans maken op deze prestigieuze filmprijzen. Bekijk hier een volledig overzicht met de Oscarnominaties. Bekijk de video van 5 Uur Live over de Oscarnominaties hierboven. Steven Spielberg en anderen vinden dat Netflix geen Oscars mag krijgen Bekijk deze video » Hoeveel Oscarnominaties krijgt Once Upon A Time In Hollywood (Tarantino)? Bekijk deze video »
Film :
Deze acteurs en actrices zijn genomineerd voor een Oscar

Vanmiddag werden de Oscarnominaties bekendgemaakt, en ook dit jaar maken verschillende films, filmmakers, acteurs en actrices kans op deze Academy Awards. In 5 Uur Live bespreekt filmkenner Dennis Alink de nominaties.

Gaat Joaquin Phoenix winnen?
Volgens Alink was het een goed filmjaar en hij zet op een rij welke acteurs en actrices zijn genomineerd voor een Oscar. Hij doet ook een kleine voorspelling en verklapt zijn favorieten, zo denkt Alink dat Joaquin Phoenix en Renée Zellweger kans maken op deze prestigieuze filmprijzen.

Bekijk hier een volledig overzicht met de Oscarnominaties.

Bekijk de video van 5 Uur Live over de Oscarnominaties hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze acteurs en actrices zijn genomineerd voor een Oscar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV