Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials): 'Ik ben transgender'

Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials): 'Ik ben transgender'

<em>Nikkie de Jager</em> (Nikkie Tutorials): 'Ik ben transgender' Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres. Nikkie Tutorials heeft een bijzondere video geplaatst op haar kanaal. In de video getiteld I'm Coming Out vertelt de visagiste dat zij transgender is. ,,Ik ben geboren in het verkeerde lichaam", aldus Nikkie de Jager. Coming OutIn een 17 minuten durende video vertelt ze haar verhaal. ,,Ik wilde het ooit eens aan jullie vertellen", begint ze de video. ,,Ik wilde het onder mijn eigen omstandigheden bekendmaken, maar dat is van mij weggenomen", vertelt ze. ,,Nu pak ik mijn eigen macht terug en vertel ik het jullie via deze video." Transgender,,De wereld zit vol met labels. Ik ging daar altijd tegenin. Ik wilde mijn eigen persoon zijn, mijn eigen identiteit", zegt de visagiste. ,,Ik wil het nieuwe jaar beginnen met het onthullen van een deel van mijn leven wat mij mij maakt. Toen ik jong was, ben ik geboren in het verkeerde lichaam. Dat betkent dus dat ik een transgender ben." Bekijk de volledige video van Nikkie Tutorials hierboven. Nikkie de Jager van Nikkie Tutorials mocht Lady Gaga opmaken Bekijk deze video » Verloofde van Nikkie de Jager doet haar make-up in Nikkie Tutorials-video Bekijk deze video »
Entertainment :
Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials): 'Ik ben transgender'

Bekijk hier het hele interview van Nikkie de Jager met Ellen DeGeneres.

Nikkie Tutorials heeft een bijzondere video geplaatst op haar kanaal. In de video getiteld I'm Coming Out vertelt de visagiste dat zij transgender is. ,,Ik ben geboren in het verkeerde lichaam", aldus Nikkie de Jager.

Coming Out
In een 17 minuten durende video vertelt ze haar verhaal. ,,Ik wilde het ooit eens aan jullie vertellen", begint ze de video. ,,Ik wilde het onder mijn eigen omstandigheden bekendmaken, maar dat is van mij weggenomen", vertelt ze. ,,Nu pak ik mijn eigen macht terug en vertel ik het jullie via deze video."

Transgender
,,De wereld zit vol met labels. Ik ging daar altijd tegenin. Ik wilde mijn eigen persoon zijn, mijn eigen identiteit", zegt de visagiste. ,,Ik wil het nieuwe jaar beginnen met het onthullen van een deel van mijn leven wat mij mij maakt. Toen ik jong was, ben ik geboren in het verkeerde lichaam. Dat betkent dus dat ik een transgender ben."

Bekijk de volledige video van Nikkie Tutorials hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials): 'Ik ben transgender' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen