Bosbranden Australië teisteren Australian Open: Dalila Jakupovic zakt in elkaar

Bosbranden Australië teisteren Australian Open: Dalila Jakupovic zakt in elkaar

Bosbranden <em>Australië</em> teisteren Australian Open: <em>Dalila Jakupovic</em> zakt in elkaar Australië wordt al wekenlang geteisterd door de heftigste bosbranden in de geschiedenis van het land. De hele bevolking heeft er last van en er zijn al miljoenen dieren door overleden. Ook op het tennistoernooi van de Australian Open zorgde het voor schokkende beelden: Dalila Jakupovic zakt in elkaar op de baan. OgenHet was duidelijk zichtbaar dat de Sloveense tennisster bevangen werd door de rook, want ze bleef verwoed in haar ogen wrijven. Daar waren de nodige asdeeltjes in terecht gekomen. Uiteindelijk moest ze de wedstrijd staken. Er is veel kritiek gekomen op de organisatie van de Australian Open; veel mensen vinden het ongelofelijk dat de wedstrijden gewoon doorgaan temidden van deze ramp. Bekijk de beelden van de Australian Open hierboven. Bosbranden Australië worden nóg erger: "40 graden en extreme wind voorspeld" Bekijk deze video » Heftige beelden: Australische piloten proberen te landen in vuurzee Bekijk deze video » Prins Charles spreekt videoboodschap in voor slachtoffers branden Australië Bekijk deze video » Branden Australië: "Een inferno trok door de straat" Bekijk deze video » 10,000 Kamelen dreigen doodgeschoten te worden vanwege bosbranden Australië Bekijk deze video »
Tennis :
Bosbranden Australië teisteren Australian Open: Dalila Jakupovic zakt in elkaar

Australië wordt al wekenlang geteisterd door de heftigste bosbranden in de geschiedenis van het land. De hele bevolking heeft er last van en er zijn al miljoenen dieren door overleden. Ook op het tennistoernooi van de Australian Open zorgde het voor schokkende beelden: Dalila Jakupovic zakt in elkaar op de baan.

Ogen
Het was duidelijk zichtbaar dat de Sloveense tennisster bevangen werd door de rook, want ze bleef verwoed in haar ogen wrijven. Daar waren de nodige asdeeltjes in terecht gekomen. Uiteindelijk moest ze de wedstrijd staken. Er is veel kritiek gekomen op de organisatie van de Australian Open; veel mensen vinden het ongelofelijk dat de wedstrijden gewoon doorgaan temidden van deze ramp.

Bekijk de beelden van de Australian Open hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bosbranden Australië teisteren Australian Open: Dalila Jakupovic zakt in elkaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen