Wolter Klok presenteerde Hart van Nederland ook al als 12-jarige

Wolter Klok presenteerde Hart van Nederland ook al als 12-jarige

Wolter Klok presenteerde <em>Hart van Nederland</em> ook al als 12-jarige Wolter Klok is naast Maarten Steendam een van de twee nieuwe gezichten van Hart van Nederland. Klok blijkt echter al bekend te zijn met het nieuwsprogramma: op 12-jarige leeftijd nam hij als superfan al een keer plaats achter de desk. Gezonde spanningOp deze belangrijke dag werd hij begeleid door niemand minder dan Cilly Dartell, een van de toonaangevende boegbeelden van het SBS-programma uit die tijd. Toen Klok plaatsnam in de studio was hij, geheel begrijpelijk, enigszins onder de indruk: "Ik ben wel gespannen maar dat is normaal, gezonde spanning", aldus het talent in de dop. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Marokkaanse Siham Raijoul (33) nieuwe presentatrice Hart van Nederland Bekijk deze video » Frits Wester: "Die bewuste dag had ik niet gedronken" Bekijk deze video » Heftige beelden: Chinese bus verdwijnt in sinkhole en explodeert Bekijk deze video »
TV :
Wolter Klok presenteerde Hart van Nederland ook al als 12-jarige

Wolter Klok is naast Maarten Steendam een van de twee nieuwe gezichten van Hart van Nederland. Klok blijkt echter al bekend te zijn met het nieuwsprogramma: op 12-jarige leeftijd nam hij als superfan al een keer plaats achter de desk.

Gezonde spanning
Op deze belangrijke dag werd hij begeleid door niemand minder dan Cilly Dartell, een van de toonaangevende boegbeelden van het SBS-programma uit die tijd. Toen Klok plaatsnam in de studio was hij, geheel begrijpelijk, enigszins onder de indruk: "Ik ben wel gespannen maar dat is normaal, gezonde spanning", aldus het talent in de dop. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wolter Klok presenteerde Hart van Nederland ook al als 12-jarige of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen