Megxit: Zo reageren inwoners Windsor op terugtreden Harry en Meghan

Megxit: Zo reageren inwoners Windsor op terugtreden Harry en Meghan

<em>Megxit</em>: Zo reageren inwoners Windsor op terugtreden Harry en Meghan De Megxit houdt momenteel heel Groot-Brittannië bezig. Iedereen heeft wel een mening over het feit dat prins Harry en Meghan Markle een stap terug willen doen van hun koninklijke familie. Maar wat vinden de inwoners van Windsor er eigenlijk van? Bekijk de reactie van bewoners van Windsor op de Megxit in de AD-video hierboven. Megxit: "Meghan Markle, je krijgt niets meer van de Britten" Bekijk deze video » Crisisberaad over prins Harry en Meghan Markle: "We wilden ze liever bij de familie houden" Bekijk deze video »
Royals :
Megxit: Zo reageren inwoners Windsor op terugtreden Harry en Meghan

De Megxit houdt momenteel heel Groot-Brittannië bezig. Iedereen heeft wel een mening over het feit dat prins Harry en Meghan Markle een stap terug willen doen van hun koninklijke familie. Maar wat vinden de inwoners van Windsor er eigenlijk van?

Bekijk de reactie van bewoners van Windsor op de Megxit in de AD-video hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Megxit: Zo reageren inwoners Windsor op terugtreden Harry en Meghan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier