Married At First Sight: Henk en Chantal geven elkaar jawoord

Married At First Sight: Henk en Chantal geven elkaar jawoord

<em>Married At First Sight</em>: Henk en <em>Chantal</em> geven elkaar jawoord Na de nodige strubbelingen van de kant van Chantal is ze dan toch voor het altaar verschenen, om haar jawoord te gaan geven aan Henk. De twee zien elkaar voor het eerst en de spanning is om te snijden. De trouwambtenaar weet ze echter grotendeels op hun gemak te stellen. GedichtHenk heeft een gedicht voorbereid en maakt daar een grapje van: "Serieus!?", reageert de blondine. De zaal kan er echter wel om lachen. Nadat Chantal ook enige mooie woorden voor haar aanstaande heeft uitgesproken is het dan toch echt tijd om elkaar de eeuwige trouw te beloven: het jawoord. Bekijk het fragment van Married At First Sight hierboven. Married At First Sight is twee keer per week, op maandag- en dinsdagavond, te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: Bekijk de huwelijksceremonie van Sanne en Thierry Bekijk deze video » Married At First Sight: eerste beelden bruiloft Henk en Chantal Bekijk deze video » Married At First Sight-Thierry: "Het klopt gewoon" Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Henk en Chantal geven elkaar jawoord

Na de nodige strubbelingen van de kant van Chantal is ze dan toch voor het altaar verschenen, om haar jawoord te gaan geven aan Henk. De twee zien elkaar voor het eerst en de spanning is om te snijden. De trouwambtenaar weet ze echter grotendeels op hun gemak te stellen.

Gedicht
Henk heeft een gedicht voorbereid en maakt daar een grapje van: "Serieus!?", reageert de blondine. De zaal kan er echter wel om lachen. Nadat Chantal ook enige mooie woorden voor haar aanstaande heeft uitgesproken is het dan toch echt tijd om elkaar de eeuwige trouw te beloven: het jawoord. Bekijk het fragment van Married At First Sight hierboven.

Married At First Sight is twee keer per week, op maandag- en dinsdagavond, te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Henk en Chantal geven elkaar jawoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen