Rico Verhoeven wordt uitgedaagd door Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence

Rico Verhoeven wordt uitgedaagd door Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence

Rico Verhoeven wordt uitgedaagd door Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence Rico Verhoeven is uitgedaagd door acteurs Will Smith en Martin Lawrence: "Hoe gaat het Rico? De Bad Boys hier. We dagen je uit voor een gevecht met deze twee badass politiemannen”, aldus Will Smith en Martin Lawrence in het filmpje. De acteurs zijn van plan om bokser Rico Verhoeven samen aan te pakken. Will denkt dat het ook niet met twee man lukt en krabbelt terug: "We gaan niet met je vechten", zegt Will Smith op het einde. De acteurs blijken de video slechts gemaakt te hebben als promo voor hun nieuwe film Bad Boys For Life, die op 23 januari op het witte doek verschijnt. Bekijk hierboven de promo van de nieuwe film Bad Boys For Life, via BN De Stem. Bekijk ook Arie Boomsma over gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari: 'Mentaal is het een bittere pil' Bekijk deze video » Aftermovie Glory Collision 2 tussen Badr Hari en Rico Verhoeven Bekijk deze video »
Entertainment :
Rico Verhoeven wordt uitgedaagd door Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence

Rico Verhoeven is uitgedaagd door acteurs Will Smith en Martin Lawrence: "Hoe gaat het Rico? De Bad Boys hier. We dagen je uit voor een gevecht met deze twee badass politiemannen”, aldus Will Smith en Martin Lawrence in het filmpje.

De acteurs zijn van plan om bokser Rico Verhoeven samen aan te pakken. Will denkt dat het ook niet met twee man lukt en krabbelt terug: "We gaan niet met je vechten", zegt Will Smith op het einde. De acteurs blijken de video slechts gemaakt te hebben als promo voor hun nieuwe film Bad Boys For Life, die op 23 januari op het witte doek verschijnt.

Bekijk hierboven de promo van de nieuwe film Bad Boys For Life, via BN De Stem.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven wordt uitgedaagd door Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV