Down met Johnny: "Laat iedereen lekker in zijn waarde!"

Down met Johnny: "Laat iedereen lekker in zijn waarde!"

Down met Johnny: "Laat iedereen lekker in zijn waarde!" Vanavond in Down met Johnny horen we mooie en pijnlijke verhalen. Johnny is in het fragment hierboven in gesprek over de discotheekgangers van tegenwoordig die mensen met een beperking niet in hun waarde kunnen laten. Bekijk het fragment hierboven. Down met Johnny is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en elk fragment van Down met Johnny terugkijken via gids.tv. Down Met Johnny: Robin van Persie verrast fans Bekijk deze video »
TV :
Down met Johnny: "Laat iedereen lekker in zijn waarde!"

Vanavond in Down met Johnny horen we mooie en pijnlijke verhalen. Johnny is in het fragment hierboven in gesprek over de discotheekgangers van tegenwoordig die mensen met een beperking niet in hun waarde kunnen laten. Bekijk het fragment hierboven.

Down met Johnny is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en elk fragment van Down met Johnny terugkijken via gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Down met Johnny: "Laat iedereen lekker in zijn waarde!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV