Netflix-serie You seizoen 3 wordt verwacht in 2021

Netflix-serie You seizoen 3 wordt verwacht in 2021

Netflix heeft bevestigd dat er een derde seizoen komt van thrillerserie You. De precieze datum is nog niet bekendgemaakt, maar wat we wel weten is dat het seizoen in 2021 op Netflix komt én dat Victoria Pedretti (Love Quinn) opnieuw een rol heeft.

You seizoen 3
Eerder leek de hoofdrolspeler Joe Goldberg, gespeeld door Penn Badgley, de komst van het derde seizoen al te verklappen. In een interview met Entertainment Tonight versprak Penn zich. Hij vertelde over een van de personages van seizoen twee: “Ze lijkt niet op het roofdier dat ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen drie...”, aldus Badgley.

Ook op het officiële Twitter-account van de serie You wordt het derde seizoen aangekondigd. Zie de video hieronder.

Netflix-serie You seizoen 3 wordt verwacht in 2021 Netflix heeft bevestigd dat er een derde seizoen komt van thrillerserie You. De precieze datum is nog niet bekendgemaakt, maar wat we wel weten is dat het seizoen in 2021 op Netflix komt én dat Victoria Pedretti (Love Quinn) opnieuw een rol heeft. You seizoen 3Eerder leek de hoofdrolspeler Joe Goldberg, gespeeld door Penn Badgley, de komst van het derde seizoen al te verklappen. In een interview met Entertainment Tonight versprak Penn zich. Hij vertelde over een van de personages van seizoen twee: “Ze lijkt niet op het roofdier dat ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen drie...”, aldus Badgley. Ook op het officiële Twitter-account van de serie You wordt het derde seizoen aangekondigd. Zie de video hieronder.
Serie :
Netflix-serie You seizoen 3 wordt verwacht in 2021
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Netflix-serie You seizoen 3 wordt verwacht in 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV